Meraki GO

Sisäverkko yrityksellesi helposti kuukausimaksulla!

Olemme valtuutettu Cisco-jälleenmyyjä joten kauttamme saat verkkolaitteet niin kotitoimistoon kuin isonkin yrityksen tarpeisiin.


Aloittavan yrityksen suurimpia haasteita on IT ympäristön toimintaan saattaminen:


Meraki GO gateway ja kytkin
Meraki GO gateway ja kytkin
Aloittavan yrityksen suurimpia haasteita on IT ympäristön toimintaan saattaminen:


  • Mistä tilataan tietokoneet?
  • Mistä saa verkkolaitteita?
  • Miten rakennetaan  turvalliset tietoliikenneyhteydet?
  • Entä kuka nämä kytkee toimintaan?
  • Miten tätä oikein pitäisi ylläpitää?


Toimitamme yrityksellesi  verkkolaitteet, sekä niiden tukipalvelut niin, että te voitte keskittyä itse liiketoimintaan. Tuotamme asennus ja  ylläpitopalvelut tietoturvallisesti.

Yhteistyökumppaneidemme avulla voimme toimittaa myös ethernet-yleiskaapeloinnin (verkkokaapelin) kohteeseen!

Valikoimissamme on yritystason laitteita, joten niiden päivitettävyys ja tietoturva-ominaisuudet ovat yrityksen tarpeita vastaavia.

Haluatko apua ongelmatilanteissa? Palvelemme Meraki GO palvelun ulkopuolella olevia käyttäjiä tuntiveloitteiseen hintaan 50€/h + alv

Verkot:

Tiesitkö, että 75% pienistä yrityksistä myöntävät että heidän pitäisi kiinnittää huomiota verkkojensa turvallisuuteen. Kuitenkin vain 14% oikeasti parantaa verkkonsa turvallisuuta käytännöntasolla. 40% käyttää kotikäyttöön tarkoitettua wifi-reititintä yrityksen liiketoiminnan pyörittämiseen.

Pienyrittäjän uhkakuvissa  ei tarvitse olla täydellistä turvaa, mutta ei myöskään kannata jättäytyä joukon hännille pitäen kotiverkon reititintä oletus-salasanoilla yrityksen verkossa missä käsitellään  kriittistä maksukortti-, sekä asiakastietoa. Toisin sanoen yrittäjän kannattaa hieman panostaa turvallisuuteen ettei ole se helpoin kohde verkkorikollisille. Turvallisesta ympäristöstä voi myös tehdä itselleen myyntivaltin ja lisätä yrityksen luotettavuutta asiakasaviestinnässä.

Aloittavalle yrittäjälle suosittelemme Ciscon Meraki Go palvelua, Tällä palvelulla saat tarvittavat verkkolaitteet ja kytket ne toimintaan pelkän QR-koodin ja puhelinsovelluksen avulla! Et myöskään maksa kalliita lisenssimaksuja laitteista kuukaudessa. Ostat vain laitteet, kytket ne toimintaan ja yrityksesi sisäverkko on rakennettu! Hallitset verkkoa kätevästi puhelinsovelluksella. Jos et jaksa ylläpitää verkkoasi itse tai haluat varmuuden, että apu on aina saatavilla verkkoosi liittyvissä ongelmissa tarjoamme Meraki GO palvelun kylkeen ylläpitopalvelun 50€/kk + alv


Meraki GO laitteita voi myös lisätä yksittäin olemassaolevaan verkkoon, joten voit aloittaa käytön todella kustannustehokkaasti ja lisätä laitteita tarpeen mukaan matkalla kohti yrityksesi kokonaista Meraki Go verkkoa!

Cisco lupaa 30 päivän palautusoikeuden Meraki Go tuotteille, jos et ole tyytyväinen niin lähetät vain laitteet takaisin etkä maksa kuljetuskustannuksia.


Mikä ihmeen Meraki GO?

Meraki Go on pienen tai keskisuuren yrityksen sisäverkkoratkaisu. Sen perusidea on olla todella helppokäyttöinen ja turvallinen puhelinsovelluksella toimiva kokonaisuus, jota kuka tahansa osaa käyttää. Sen avulla voit luoda yrityksellesi esimerkiksi vierasverkon personoidulla aloitussivulla.

Meraki GO:ssa on paljon erilaisia ominaisuuksia verkon ja sen laitteiden hallintaan. Voit esimerkiksi eriyttää asiakasverkon omaksi osakseen kassapäätteen verkosta, joka tuo lisää turvallisuutta.

Merakin avulla voi myös tarkkailla liikkeen asiakasvirtaa kätevästi wlan tukiaseman avulla jolloin yritys saa kuvaa esimerkiksi vierailujen kestosta ja ajankohdasta.

Voit myös sulkea tietyt osat verkosta liikkeen aukioloaikojen mukaan. Näin esimerkiksi vierasverkko ei jää päälle, kun liike sulkeutuu.